Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A WEICON TISZTÍTÓSZEREK SOKOLDALÚ VILÁGA

Tisztítás és ragasztás – jin és jang a ragasztók világában

Vannak bizonyos dolgok, amelyek összetartoznak. Mi lenne a só bors nélkül, a nyár nap nélkül, a filmek pattogatott kukorica nélkül, a nappal éjszaka nélkül? Az elválaszthatatlan párok listáján a ragasztás és a tisztítás is külön helyet érdemel. Ahogy mondani szokták: Működik a kémia közöttük. Ami ebben az esetben a kifejezés mindkét értelmében igaz.

Ezért nem lehet elégszer hangsúlyozni: A ragasztó tökéletesen alkalmazható – de ha először nem tisztítod meg alaposan a felületet, akkor nem fogsz tökéletes tapadást elérni.


A ragasztóanyag megkötésének ellenségei

Gyakori hiba: Csak azért, mert nem látsz szennyeződést, az nem jelenti azt, hogy nincs is. Míg a por a ragasztás nyilvánvalóbb ellenségei közé tartozik, vannak olyan szennyeződések is, amelyeket nehezebb észrevenni. Ide tartoznak a zsírok, olajok stb. Ezek mindegyike oldószer. Amint a neve is mutatja, nem éppen előnyösek a ragasztáshoz, ezért feltétlenül el kell távolítani őket a ragasztás előtt. A tanácsom: Általában feltételezd, hogy vannak szennyeződések, és lehetőleg mindig tisztítsd meg a felületet!


Ragyogóan tiszta – nem csak ragasztáshoz

 

A tiszta felületek azonban nem csak a ragasztáshoz elengedhetetlenek. Számos területen elengedhetetlenek a tiszta felületek és gépek. Ez különösen igaz az élelmiszeriparra. Egy kis csillogás azonban jólesik a háztartásban is.

De mivel tisztíthatjuk meg legjobban a felületeket, akár ragasztófelület előkészítéséről, akár ápolásról, karbantartásról van szó?


A WEICON széles termékskálája

Természetesen megvan a válaszunk! A WEICON számos különböző tisztítószert kínál különféle alkalmazáshoz. Használhatók ragasztófelületek előkezelésére, valamint általános tisztításra. Tisztító spray-tcitrustisztítót, tisztító habot, képernyőtisztítót és még sok mást kínálunk. Elég sok választási lehetőség, igaz? Miért nincs mindenhez egyetlen tisztítószer? A válasz egyszerű: nem minden tisztítószer alkalmas minden felületre.

A WEICON Super Cleaner Spray S például tökéletes fémfelületek tisztítására –menettömítésre, amelyet ezután a WEICONLOCK® AN 305-42- vel rögzítünk.
Amikor nincs szó ragasztásról, és csak a tisztításon van a hangsúly, a WEICON képernyőtisztító a legjobb megoldás . Különösen enyhe, csíkmentes, antisztatikus és tükröződésmentes.
A WEICON Univerzális tisztítóhab NSF regisztrációval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az élelmiszeriparban való használatra engedélyezett – kihagyhatatlan minden élelmiszeriparban működő vállalat számára.

A szükséges tisztító- és ragasztóanyagok kiválasztásához nézz körül webshopunkban, kérdés esetén keresd szakértő kollégáinkat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Tisztítószerek