Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ERŐTELJES WEICON CITRUS TISZTÍTÓ

Mi a közös a WC-öblítésben, a kilincsben, a számítógép-billentyűzetben és a lépcsőkorlátban? Ezeket a dolgokat, sok más mellett, minden nap megérintjük a kezünkkel. Ahogy azt mindannyian tudjuk, különféle baktériumok, gombák és vírusok szeretnek nyüzsögni a bőrünkön. Erre megoldás lehet a jól bevált szappanos víz.

Ennek ellenére még a legnagyobb tisztaságmániásoknál is előfordulhat, hogy a vonaton megérintik a fogantyút, majd nem sokkal később leülnek számítógépük billentyűzete elé – kézmosás nélkül. Vagy tüsszentünk a kezünkbe, majd megérintünk egy lépcsőkorlátot, amihez, ami még rosszabb, sokan mások is hozzányúltak már korábban. Tehát a baktériumok és hasonlók, melyek a tenyerünkben lapulnak, vagy amiket, köhögéskor, tüsszögés közben terjesztünk, mindenféle felületen ott maradnak.

Ebben segíthetnek a különböző felülettisztító termékek, amelyek szintén támogatják a fertőtlenítő hatást – ilyen például a WEICON Citrus Cleaner .

Ezért olyan hatékony a citrus tisztítónk

Miért éppen a citrus illatú spray-nk alkalmas az alapos felülettisztításra? A titkos összetevő az alkohol! A spray pedig ezt nagy koncentrációban tartalmazza – egészen pontosan 75% feletti izopropil-tartalommal. Tisztítónk ennek az összetevőnek az erőteljes hatását használja fel a felületek általános fertőtlenítésére és tisztítására.

Sokoldalú citrus tisztító

Citrus tisztítónk szinte mindenhol használható – különböző iparágakban és szakmákban, ablakgyártásban, közintézményekben és tömegközlekedésben, építőipari cégeknél, valamint háztartási használatra.

Íme néhány példa a magánszektorból:

WC - öblítés autóajtó kilincs konyhai munkalap számítógép billentyűzet

Alkalmazási példák az iparban:

targonca kormányzás kézi számítógép  raklapemelő kormányzás eszköz

Amint látod, a Citrus Cleaner különféle felületeket tisztít, például fémeket és műanyagokat, lakkozott vagy bevont felületeket, valamint üveget és kerámiát. Ügyeljen azonban arra, hogy mindig ellenőrizze az anyagok kompatibilitását egy anyagdarabon.

Ne felejtsd el kezeidet!

Végezetül egy fontos információ a végére: Ne feledd kezeid tisztítását sem! Erre javasoljuk a Weicion kézvédő hab használatát, mely nemcsak tisztítja, de védi is bőröd!
 Ez a " láthatatlan kesztyű " védelmet nyújt az ártalmas és irritáló alkotórészek és az agresszív kémiai anyagok ellen.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Tisztítószerek